Животът на Сашо Кадиев е напът да се преобърне. Сашо Кадиев

...
Животът на Сашо Кадиев е напът да се преобърне. Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Пълен обрат в живота на Сашо Кадиев

Животът на Сашо Кадиев е напът да се преобърне. 

Сашо Кадиев е на път да прекрачи един от най-устойчивите си житейски правила - да мине под олтара, нищо, че преди години бе декларирал изрично, че не се вижда в тази роля. Това обаче беше по времето, когато беше дружно с майката на щерка си Катерина - Таня. А най-вероятно това лято или при започване на есента артистът ще се врече във честност на моделката Ивелина Чоева, съобщи Блиц.

Потвърждение, че огромното събитие се задава даде и Ивелина, а тържеството щяло да бъде единствено с най-близките им хора. Двамата са сгодени към този момент от две години, само че очевидно към този момент е настъпил значимия миг.

" Решихме сватбата да е дребна, с най-близките ни хора, с цел да успеем да се насладим на момента на макс ", написа Ивелина в Инстаграм профила си, като разясни, че със Сашо към този момент дори са създали и списък, в който има само 15 задания, които ще си разпределят за специфичния ден.

Що се отнася до мястото, Ивелина признава, че още щом го е видяла, схванала, че ще бъде то, а Сашо се влюбил в него. Улеснението пристигнало от обстоятелството, че са решили да употребяват сватбена организация.

" Нещо, което не знаех, е, че би трябвало да се резервира час в общината рано. Тъй като се забавих, трябваше да променим програмата на деня, с цел да успеем да се вмъкнем в свободния час. Не правете като мен! Същото важи и за църквата ", поучава Чоева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР